Wet op de privacy

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (*), die ingaat op 25 mei 2018,

deel ik mee dat ik:

  • alle gesprekken tussen jou en mij strikt privé houd;
  • je gsm- en/of telefoonnummer noch je mailadres of om het even welke andere persoonlijke gegevens doorgeef aan derden, tenzij we dit in functie van de therapie of begeleiding gezamenlijk overeenkomen en nadat we de inhoud ervan besproken hebben;
  • je mailadres enkel gebruik voor mailverkeer tussen jou en mij en eventueel om je op de hoogte te brengen van de activiteiten van de Duopraktijk voor Leven en Welzijn;
  • een summier computerdossier bijhoud waarin enkel kernwoorden na een gesprek worden genoteerd en dat bedoeld is als geheugensteuntje en/of om de volgende sessie voor te bereiden; deze gegevens zijn niet verbonden aan jouw naam;
  • mijn computer en alle apparatuur die ik gebruik heb beschermd met een wachtwoord, waardoor de data die ze bevatten enkel door mij kunnen ingezien worden.

 

Lut Van Schoors                                               Chantal Wtterwulghe
psychotherapeut                                               psychotherapeut
rouw- en verliesbegeleider                             gezins- en relatietherapeut

 

(*) https://www.privacycommission.be/nl/algemene-verordening-gegevensbescherming-0