Aanbod

 

Aanbod – algemeen

 

Hoe graag je het ook wel zou willen, je leven loopt niet altijd over rozen en soms maak je iets mee waar je het moeilijk mee hebt. Of je hebt van die persoonlijke thema’s die af en toe opspelen en je aandacht opeisen. Je zit met vragen waarop je geen antwoord weet, met een situatie waarvoor je geen oplossing ziet. Je verlangt naar groei en verandering, je vindt dat alles beter kan…

Wij kunnen je daarbij helpen.

Via individuele gesprekken verkennen we je pijnpunten en je sterktes. We zoeken geschikte hulpbronnen en maken contact met je eigen kracht.

Zo ontwikkel je een innerlijke balans en bouw je een gelukkiger leven uit.

 

Naast persoonlijke (werk-)punten, is een probleem soms overduidelijk familie-gebonden: moeilijkheden in samengestelde gezinnen, een familiebreuk na een erfenis of een stroeve band met iemand uit je (schoon-)familie.

Soms ook komt pas na verloop van vele gesprekken een familiekwestie naar boven en zijn mensen verwonderd over de sterke impact die familie (of het ontbreken van familie) kan hebben, ook al ben je al lang volwassen en zelfstandig.

Wij kunnen je helpen zoeken naar een manier om – vanuit respect voor elk familielid – een oplossing te vinden en een nieuw en comfortabel evenwicht te bereiken. Dat niet iedereen in je familie open staat voor verandering hoeft voor jou geen struikelblok te zijn. Want je kunt kiezen voor individuele gesprekken, voor gesprekken samen met (één van) je familieleden of voor een combinatie daarvan.

 

Tenslotte zit je misschien met iets waaraan je wilt werken, maar vind je dit in de bovenstaande omschrijving niet terug: een onverwerkt verdriet, een trauma, een geheime relatie of een ander geheim, een onmogelijke liefde…  Dat weegt te zwaar door en drukt op je. Je zoekt een manier om dit probleem te verlichten of af te sluiten en je levenskwaliteit te verbeteren.

Ook daarbij kunnen wij helpen.

Alle kwesties zijn met ons bespreekbaar.

We kijken samen welke manier van werken jou best past: individuele gesprekken, koppel- of familiegesprekken of een training in groep.

Voor uitleg daaromtrent kijk je bij ‘Praktische informatie‘.